Wie zijn wij? Tja, dat vragen wij ons ook wel eens af...

Het avontuur begon 15 jaar geleden bij een leasemaatschappij op de afdeling private lease. We hebben de markt zien volgroeien tot wat het nu is. Een doorontwikkelt alternatief voor kopen.

Maar door de het grote aantal aanbieders, de vele deals per merk, model en uitvoering en tel daar de afwijkende contractvoorwaarden bij op en de zoektocht wordt een stuk lastiger. Dat kan makkelijker, sneller en slimmer denken wij.

Het moet mogelijk zijn om dagelijks het meest uitgebreide en actuele aanbod private lease deals te kunnen vergelijken. En dat is gelukt!

Door dagelijks het aanbod van meerdere bij het Keurmerk Private Lease aangesloten aanbieders te importeren op onze site, krijg jij een compleet overzicht van wat er beschikbaar is. Zie je een mooie deal? Zorg er dan voor dat je er snel bij bent, want morgen kan die weer weg zijn.

Volg ons
our-new-ceo

Private lease is het alternatief voor kopen...

"
Waarom iets bezitten dat snel in waarde afneemt en je ook nog eens moet onderhouden?!

Bekijk het actuele aanbod

Wat doen wij voor jou?

Privateleasedeals.com helpt consumenten door ze onafhankelijk en objectief te informeren over de aanbiedingen, prijzen en voorwaarden van de getoonde private lease deals. Via onze showroom en de vergelijk tool bent u in staat om slimmere keuzes te maken voor een passend private leasecontract. Wij geven immers geen financieel advies en Privateleasedeals.com is geen erkend financieel adviseur. Wel houden wij voor zover mogelijk vast aan de richtlijnen informatievoorziening consumenten markt en vergelijken wij alleen aanbiedingen van leveranciers die aangesloten zijn bij het Keurmerk Private Lease. Hierdoor is elk aanbod helder, vergelijkbaar en kom je niet voor verrassingen te staan.

 

Wekelijks onboarden we nieuwe leveranciers en breiden we het aanbod uit. Dankzij uitgebreide filter- en zoekopties kan je alle contracten vergelijken op prijs, voorwaarden, looptijd, gebruiksstatus, en alle overige aan het product te koppelen specificaties.

 

Privateleasedeals.com brengt het aanbod van meerdere leveranciers zorgvuldig samen. Dagelijks updaten we het aanbod van alle leveranciers en zo houden we het aanbod actueel. Het vergelijken doe je zelf en je maakt je eigen keuzes. Wil je een private lease contract afsluiten dan doe je dat op de site van de leverancier. Hier vul je het aanvraagformulier in en de gekozen leverancier neemt vervolgens contact met je op. Gedurende de looptijd van het leasecontract is de leasemaatschappij jouw aanspreekpunt. Je hebt immers een contract met hun gesloten. Als nou blijkt dat je er tijdens het vergelijken of tijdens de looptijd van het contract er niet uit komt, neem dan contact op met onze helpdesk. We helpen je graag op weg!

Hoe volledig is het private lease aanbod?

Op Privateleasedeals.com vergelijk je alleen private lease aanbieders met een keurmerk en verstrekken wij de meest actuele gegevens over vrijwel alle contracten en diensten. Wij verstrekken alleen de informatie die ons wordt aangereikt door de private lease aanbieders. Ook staat het tonen van aanbiedingen van aanbieders die niet via PrivateLeaseDeals.com zijn op de planning voor 2024. Uiteraard nemen wij uitsluitend aanbiedingen op in onze showroom waarvan de tarieven en voorwaarden transparant gepubliceerd zijn op de site van de private lease aanbieder. Op die manier vindt je bij ons altijd een complete, onafhankelijke en actuele vergelijking waardoor je tot een weloverwogen keuze kunt komen.

 

Eind Q1 hebben wij zo’n 20 private lease aanbieders in de vergelijker en is Privateleasedeals.com de meest volledige vergelijkingssite voor private lease contracten. Private lease aanbieders betalen ons niet om opgenomen te worden in de vergelijking. Doordat private lease aanbieders de volgorde in de ranking niet kunnen beïnvloeden, staat het voor jou voordeligste private lease contract altijd bovenaan in de resultaten. Geen enkele private lease aanbieder heeft een direct of indirect belang. Met de Private leasevergelijker van Privateleasedeals.com vergelijkt je dus onafhankelijk de private lease prijzen. We streven ernaar in 2024 minimaal het aanbod van 100 aanbieders te kunnen laten vergelijken.

Veelgestelde vragen

Lease je een auto privé, dan kan je er vanuit gaan dat de auto standaard WA-verzekert is en bij persoonlijke ongevallen is de bestuurder alsmede de inzittenden meeverzekert. Aanvullende verzekeringen kunnen veelal als extra module worden afgesloten.

De meeste leasemaatschappijen bieden kosteloos een haal- en brengservice aan bij onderhoud of reparatie. Erg makkelijk wanneer je bijvoorbeeld op je werk zit en een dag geen afspraken hebt.

Niet iedere Private Lease aanbieder hanteert dezelfde voorwaarden wat betreft vervangend vervoer. In de regel heb je recht op vervangend vervoer na 48 uur. Je kan natuurlijk ook een aanvullende module afsluiten zodat je direct een vervangende auto krijgt.

In het Private Lease maandbedrag zit onderhoud, reparatie en banden inbegrepen. Wanneer de auto dus voor periodiek onderhoud naar de garage moet of je hebt per ongeluk schade gereden, geen probleem. De rekening is voor de leasemaatschappij.

Over het algemeen zit pechhulp in het binnenland standaard inbegrepen in het maandbedrag. Vaak is er ook standaard een buitenlanddekking inbegrepen. Je wordt dan in heel Europe snel weer op weg geholpen. Controleer altijd wel goed of je ook in het buitenland voor pechhulp gedekt bent als je dit nodig hebt.

Je betaalt geen wegenbelasting. Dit wordt betaald door de eigenaar van de auto, de leasemaatschappij.

Een ongeluk kan de beste overkomen en vaak kan het met het Europese Schadeformulier opgelost worden. Kom je er nou niet uit wie schuld heeft? Dan kan je altijd een beroep doen om de rechtsbijstand van de leasemaatschappij.

0

Years in

Business

Modellen
0
Private Lease Deals
0 k
Merken
0 +

Privateleasedeals.com

Bolderweg 2, B24
1332 AT Almere

Hoe werkt het

Inruilen
Private leasen
Financieren
Proefrijden
Garanties
Klantenservice

Over PLD

Werken bij PLD
Verkooppartners
Het aanbod
Reviews
Klachten

Hulp bij zoeken

Adviesgesprek
Leasewijzer
LeaseWijzer & Blog
Merken & modellen
Compacte stadsauto’s
Beste hybride auto’s
Leasetermen uitgelegd

Voorwaarden

Algemene Voorwaarden
Privacy Statement
Disclaimer
Cookies